Pokemon Go (fuck yourself)

Am vazut azi (sau ieri?) la stiri cum ca Pokemon Go a intrat si la noi in tara. La fel ca oricare cacat la moda, trebuie sa intre si la noi in ograda. Tineti minte chestia aia cu No Pants Subway Ride? Da, la fel cum a intrat acel trend cretin a intrat si Pokemon Go si multe altele… ca doar n-o intra, in pula mea, trendul “hai sa strangem gunoiul de pe jos ba jegosilor” sau aplicatia care te ajuta sa gasesti o masa libera intr-un local in weekend.

Era de ajuns sa ma impiedic de pizdele care stau pe Facebook pe strada, acum va fi traficul blocat total, innebuneste Firea!

Daca as vedea vreun idiot blocand drumul din cauza telefonului si al acelui joc, ma jur ca i-as sparge fata cu propriul telefon.

Dude, put the phone down! Exista o gramada de lucruri fascinante in jurul tau si tu cauti Pokemoni inexistenti pe strada. Baieti, exista fete cu tzatze la care va puteti uita pe strada si pe care le puteti prinde cu adevarat, si nu intr-o Poke Minge. Fetelor, exista lucruri frumoase in jurul vostru.. copacei, floricele, catei, purcei, sex shop-uri.

Va pierdeti timpul ca niste zombie care nu pot sa traiasca fara telefon. E TRIST! Nu doar ca va pierdeti voi timpul, riscand sa dea o masina peste voi sau sa calcati intr-un minunat maldar de cacat de caine, dar practic incurcati lumea care merge pe acelasi drum cu voi.

Trezirea! Exista o lume fascinanta in afara telefoanelor inteligente.

 

Leave a Reply