Impresii gresite (partea I)

Gay, travestiti, transsexuali, satanisti, tigani, saraci, nebuni….. si lista poate continua.

Cati dintre voi, cei care ii criticati, ati avut ocazia de a-i cunoaste? Si a cunoaste o persoana gay nu inseamna sa o vezi pe Naomi la televizor, ci sa ii cunosti direct, sa stii cum gandesc, de ce, ce fac, ce au trait…. n-ai nici macar o curiozitate? Poate ce-ti scriu aici iti va strani o mica curiozitate.

Am fost internat la spitalul de psihiatrie Alexandru Obregia… acum nu foarte mult timp. Si a fost o experienta… speciala.

Am intalnit acolo oameni extraordinari, cu povesti de viata care iti zguduie toata credinta. Oameni buni, cu suflet mare, care au fost raniti si distrusi de cei de afara… din afara spitalului. De… familie. De… prieteni. Nu cred ca este vreun “nebun” in spitalul acela care a ajuns acolo din cauza dusmanilor ci din cauza persoanelor care ar fi trebui sa le fie alaturi.

Am intalnit oameni imbracati in haine de lux, butonand un telefon scump, intr-un moment in care eu nu aveam nici macar credit si aveam o foarte mare nevoie sa trimit un sms. Am cerut, rugand frumos, sa ma ajute sa trimit un sms. Nu mi s-a acordat. O ora mai tarziu am ajuns la cineva care abia isi permite sa traiasca, insa mi-a oferit un pachet de tigari, mancare si cele mai bune sfaturi.

Am intalnit tigani care au fost in stare sa ma ajute la 3 noaptea dupa ce am fost refuzat de “cei mai buni prieteni”.

Am intalnit gay cu o iubire mai mare de Dumnezeu decat toti cei din Noua Dreapta. De unde stiu? Pentru ca ei isi iubesc aproapele, care acest aproape face parte tot din Dumnezeu daca stii cum sa citesti Biblia…

Am intalnit un student la Studii Ebraice care a invatat cu Moshe Idel si avea o buna pregatire academica…. l-am intalnit pe un site de videochat.

Am intalnit o mama Satanista, care a crescut doi copii frumosi, unul fiind acum US Marine iar fata studenta la medicina.

Am intalnit un Musulman pe strazile centrului vechi din bucuresti, printre toti betivii… zambea cu pofta si admira femeile frumoase de pe strada, in timp ce restul faceau scandal. Am vorbit cu el despre religie, filosofie si femei cum cu putini oameni am avut placerea sa vorbesc.

Lista poate continua…

Dar hai sa dam niste exemple clare.

TIGANII

Connect-R – a cantat cu VeritaSaga si Racla si a transmis multe prin muzica lui.

Johnny Raducanu – … n-are nevoie de descriere. Daca pentru tine are, esti un idiot.

Ion Voicu – violonist roman, elev al lui George Enescu.

Madalin Voicu – Fiul lui Ion Voicu. Politician, violonist si dirijor.

Mircea Dinescu – Poet.. se pot povesti multe, dar aveti google.

Perla Scripcariu – eleva din Botosani. acceptata la cinci universitati de prestigiu din Marea Britanie.

Cristian Banciu – elev din Cuza Voda. absolvent la Medicina.
GAY
Freddie Mercury
Elton John
George Michael
Ellen DeGeneres
Perry si Lestat… un cuplu gay in Romania. Orazio si Lucretia sunt copiii lor, care la varsta de 3 ani inteleg 4 limbi.
DROGATI
Freud
Thomas Edison
Steve Jobs
Bill Gates
Salvador Dali
Edgar Allen Poe
William Burroughs
Albert Einstein
Sartre
Mircea Eliade
Alexandru Odobescu
Alexandru Macedonski
Ion Barbu…
prietenii tai cei mai inteligenti… Lista poate continua.

Leave a Reply