După blocurile gri

Am ramas fara pui Shanghai. Mda… 😐

Deci, intamplarea se face ca la ora 4 jumate dimineata mi s-a facut foame grav, si cum n-aveam mare lucru de mancare am zis sa dau o fuga pan’ la non-stop, iau niste frappe (ca-i foarte nutritiv si hranitor) si ceva de mancare. Ce poala mea sa gasesti la non stop de mancare? Ei, erau niste mezeluri care aratau tare-tare dubios siiiii…. pui Shanghai. Am ales a doua varianta. Chiar arata bine!

Dau sa platesc, plec… si usor spre casa, printre blocuri, merg linstit stiind ca nu mai sunt caini in Bucuresti, ca de tigani sau alte animale nu mi-e frica. Daca ati citit blogul (sigur n-ati facut-o, dar nah) ati vazut ca am avut destule peripetii cu aceste animale cretine (par exemple: aici si aici).

Da bine, pe o straduta mica si intunecata (ca asa se intampla de fiecare data) imi iese in fata o jarvra. Hău hău hău! Vai de plm.. cum trec de el?!

Uit`asa mi-a venit cea mai proasta idee ever. Sa deschid caserola de pui Shanghai si sa-i dau o bucatica-doua sa ma lase in pace. Nu vedeam nimic in caserola pentru ca era intuneric dar la pipait observ ca o bucatica-i cat un dildo anal (nu mi-a venit alta comparatie in minte, scz). Ce sa fac? L-am deschis, acuma dau. Scot o bucata de pui si incerc sa-l fac sa manance, dar era sceptic (nici cainii nu mai au incredere in noi, ba!) asa ca am muscat din el sa vada ca-i bun. O pun pe jos si o haleste dintr-o inghititura, apoi se uita la mine cersetor ca mai vrea una. Mai dau una si incerc sa plec, dar cand vede ca parasesc locul incepe sa latre siiiiiiiii… a mai venit unul, frate! Vai de poala si viata mea! Da-i si aluia doua bucati si retrage-te incet.

Cumva, cumva, m-au lasat in pace si am ajuns acasa… unde observ ca am ramas cu 2 bucati de pui Shanghai si burta goala.

Ba, ca-n filmele cu prosti, ma jur!

 

 

Leave a Reply