Noapte buna… treaz sau nu

001264f2c2266c39f51677139720dddbHai sa va invat ceva rau!

Va ziceam ca nu iau droguri si chiar nu iau.. in afara de jegurile astea de tigari si niste medicamente prescrise de doctor.
Dar, pentru ca ma lupt cu insomnie inca din copilarie, am fost nevoit sa folosesc din cand in cand somnifere… nu, nu din plante. Vorbesc de hipnotice si sedative puternice… vorbesc de Dormicum, Imovane, Hypnogen, Bromazepam, Nitrazepam, Zolpidem siiii….. Stilnox.

Acum sunt pe Stilnox si admir cum se plimba literele pe ecran.

Deci, sa nu ma intelegeti gresit… iau foarte foarte rar somnifere, fie pentru somn fie pentru ceva experiente relaxante. Acum am decis sa iau pentru ca am dormit foarte foarte putin in ultimele zile si vreau sa recuperez… mi-am facut un ceai de Sunatoare pe la ora 10 seara ca sa ma ajute sa dorm. Ce naiv sunt ba.

Acum juma de ora (cred) am luat si un Stilnox, care in mod normal l-ar pune la nani si pe Moartea din Carpati. Dar eu am dezvoltat o toleranta la acest sedativ si uite ca nu pot sa dorm, desi am tot stat in pat si acum la 1:40 noaptea, scriu acest mic articol si mai departe nu stiu. L-am luat crezand ca daca am facut o pauza de mai bine de 2 luni, isi va face efectul. Nope… dar si-a facut un alt efect placut…. haluciantii? Cred ca despre asta-i vorba.

Se produce in felul urmator…. esti linistit, ai o stare de relaxare, de melancolie, calm si pace interioara.. putina ameteala, dar placuta si nu te baga in panica (pe mine cel putin).

Sa te bucuri de efectele astea e bine sa stai ori pe intuneric ori pe o lumina difuza, sa te relaxezi si sa iti fixezi privirea pe ceva… spre exemplu, eu acum imi fixasem privirea asupra cearsafului cu diverse forme si culori si am vazut cum se miscau frumos, lent, parca respirau. Mi-am pus castile in urechi ca sa amplific senzatiile si am dat drumul la niste psybient si goa trance mai lent. Ideea e sa nu va tripeze pana la panica ci din contra, sa va relaxeze si sa ma stimuleze placut si linistitor.

Nu luati acest medicament fara acordul/sfatul doctorului. Cititi prospectul >> aici

Recomand sa inchideti ochii, sa puneti castile pe urechi si sa ascultati asta

https://www.youtube.com/watch?v=Bk93bEBjvtA

Sau sa vizionati asta

Leave a Reply