Evenimentele 2011 la care particip

Sunt cateva evenimente la care chiar as vrea sa asist anu asta pentru ca le astept de foarte mult timp. Acuma depinde cum stau cu banii ca nu`s deloc ieftine..
In primu rand vreau s`ajung la concertul Shakira din Bucuresti (piata Constitutiei) pe 7 Mai. Daca pe celalalt din 2006 l`am pierdut pentru ca a picat in aceeasi zi cu Artmania Fest, anul asta fac tot posibilul sa ajung s`o vad pe Shaky dand din buci. Asta ar fi pe primul loc.
In al doilea rand vreau sa merg o data la Ozora Fest din Ungaria. Anu asta din pacate nu`i cine stie ce line-up la main stage da tot zic ca ajung acolo de cativa ani si iote ca n`o fost sa fie. Ca peste tot, trebuia sa fie si dark psy-ul ala basit sa imputa atmosfera, dar eu ma duc pentru muzica de calitate. Pfu… Parca la Chill Stage i ceva mai bine organizat. Ma impart in doua si aia e.


Un alt fest tot din zona goa la care as merge e Transylvania Calling dar sincer nu ma prea incanta line-up-ul.
Alte fest-uri mai aproape, adica in tara si pe langa, ar fi B’estfest din Romania si Exit Fest din Serbia. La B’estfest ma intereseaza Skunk Anansie si Lamb da problema e ca`s in zile diferite si pentru fiecare zi te costa alt bilet. La Exit Fest ar fi frumos sa ii vad pe Carl Craig si James Zabiela in primul rand, dar si Portishead si Fedde Le Grand par a fi aparitii interesante.
Vorbisem cu un prieten sa dam o tura si pe la Festivalul Body Mind Spirit din Bucuresti (Sala Palatului).
Un eveniment foarte interesant la care m`as duce ar fi B’est Festival sau Festivalul International de Film Bucuresti
La concerte e cam dubioasa treaba ca daca nu`i ceva special nu ies din Bucuresti. Am zis sa merg totusi la Haggard (Silver Church Club) si Malevolent Creation (Club Fabrica) in Bucuresti.
Un eveniment la care am mai mers si mi`a facut placere este Eros Show la Sala Polivalenta din Bucuresti. Acum am inteles ca intrarea s`a cam scumpit deci nu`s nebun sa imi golesc buzunarele pentru o pereche de tzatze, dar ramane de vazut.

Cam asta am vazut ca i anuntat pe anul asta. Astept si alte evenimente interesante.

Leave a Reply