Radio Zu si amuzamentul

Desi nu pot sa`i halesc pe papagalii astia (mai putin Adi Mihaila), obisnuiesc sa ascult din cand in cand acest post de radio. Nu ca imi place muzica difuzata, dar mi`am pierdut mai toata muzica de pe comp si nu stiu ce sa mai ascult.

Farsele recunosc ca sunt amuzante.. uneori. Insa astazi am ramas tampit..

Farsa de azi (de fapt de ieri ca i trecut de ora 12.. cu 5 ore) a fost facuta unui om nemaipomenit care, intr-un proces dificil de a realiza ce se intampla in jurul lui, primeste o lovitura grea de la iubita lui sotie.

Domnul Buzdugan s-a dat drept avocatul sotiei care doreste sa divorteze. Pentru a afla mai multe detalii, ‘avocatul’ ii cere lamuriri in legatura cu relatia lor si motivul pentru care s-a ajuns la divort. Omul povesteste cum si`a gasit sotia in pat cu altul si cum, ca o fiinta civilizata nu a recurs la nici un act de violenta. Acesta isi deschide sufletul in fata unui necunoscut si isi recunoaste vina… ca este prea ocupat cu munca si ca incearca sa isi hraneasca familia (sotia si copilul). Nu a ezitat sa isi exprime iubirea fata de nevasta nici o clipa de`a lungul farsei ba mai mult explica cum si`ar dori sa treaca peste acel incident pentru ca nu vrea sa isi piarda fiinta iubita.

La sfarsitul farsei, Buzdugan ii aduce la cunostinta acestui domn ca a fost o farsa din partea sotiei care prin intermediul radioului si mai interesant, prin intermediul unei FARSE, doreste sa il anunte ca cere divort…. si ca (,) copilul nu este al lui.  Omul a izbucnit in plans in acel moment. Buzdugan pierzandu-si orice trasatura de fiinta umana, ii cere acestuia sa nu mai planga.

Va jur, nu`mi venea sa cred ce aud… Oare ce se intampla cu tara asta ? Inteleg ca acum amuzamentul a capatat niste trasaturi dubioase.. dar chiar asa ?

Leave a Reply