Na poftim, Franz! OMS declara ca asimptomaticii transmit foarte rar virusul

Stire mare! Extaz! Lacrimi de bucurie, de liniste, de pace! Ei na! Chiar asa?

Nu. Ce spune doamna dr. Maria, care are 43 de ani (oare cate pandemii a prins doamna in timp ce studia epidemiologia si in cate a fost implicata, incat sa aiba aceasta pozitie foarte importanta de lider tehnic al Covid-19 in cadrul OMS?) o spuneau deja multi doctori inaintea ei, dar cine-i asculta? Bineinteles, si ea se bazeaza pe rapoartele oferite de alte tari, va sa zica nu OMS-ul a descoperit acest mare mister (nu era niciun mister, dar ma rog).

Chiar si asa, avem declaratia OMS din 8 Iunie 2020. Bun, deci stirea este din data de 8 Iunie, dar la noi pare ca vine cu intarziere… vine cu posta, sau poate a fost oprita la vama, habar n-am.

Domnul Raed Arafat sau ceilalti specialisti din jurul sau stiu mai bine ce-i de facut? Sau nu le pasa ce spun ceilalti? De cand decid medicii sa se dea amenzi? Intreb si eu, ca un cetatean care vrea sa inteleaga ce-i mai bine de facut. Sa stau in casa pana prin Septembrie, eventual si cu masca pe fata, sau sa-mi vad de viata si sa ma expun in fata unui virus cum am facut-o de atatea ori si in timpul pandemiei A/H5N1 din 2005, H1N1 din 2009, si cate au mai fost de la inceputul anilor 90′ pana in prezent. Adica, aparent sunt foarte norocos in aceasta privinta, desi in fiecare an am gripa sau raceala, sau si gripa si raceala (uneori am si raceala si gripa, trece una vine alta).

In plus, Prof. Giuseppe Remuzzi cere guvernelor si “expertilor” sa le comunice ca noile cazuri de pozitivi nu sunt contagioase, si ca sistemul testarilor merge inainte intr-un mod birocratic, cu reguli care nu tin cont de stiinta. – Sursa https://www.activenews.ro/externe/Profesor-italian-catre-guvern-si-%E2%80%9Eexperti-Spuneti-le-oamenilor-ca-noile-cazuri-de-pozitivi-NU-sunt-contagioase.-Destul-cu-terorismul-%E2%80%9Enoilor-infectati-.-Sistemul-testarilor-merge-inainte-intr-un-mod-birocratic-cu-reguli-care-nu-tin-cont-de-stiinta-162028?

Leave a Reply