KILL EM ALL !

Futu`le Christu`n bot de javre ! Maaaaa ca nu mai poti umbla linistit noaptea pe strada ca te apuca astia de beregata !
Ma refer, evident, la cainii vagabonzi. Adineauri am fost pana peste strada sa ma vad cu cineva (e ora 2:30 noaptea) si ca sa ajung la strada tre sa ies de pe straduta intunecata. Dau sa ies din scara, cobor scara, cand… grrrrr… ‘tu`tzi javra ma`tii ! Langa scari era ! Ma nu se poate asa ! La fiecare pas dai de cate`o potaie nervoasa pe viata. Si am luat asa frica, desi eu iubesc cainii… dar aia de rasa ! Am avut mai bine de 11 caini de`a lungu vietii si imi plac mult. Dar pe astia… intr`o noapte imi voi lua o katana, voi merge prin cea mai mare haita de caini si o sa`i fac SALAM !


Odata, acu ceva timp, mergeam prin cartier fara probleme noaptea, cu gandu la ale mele, cand de sub o masina, fara sa`l vad, ma apuca de adidas… aveam adidasi d`aia cu pernute cum se purtau inainte, si muistu mi`o spart pernuta! De atunci am luat si frica.
Cum asa ma ? Intr`o tara civilizata nu se intampla asa ceva !
Ca fosta mea prietena ‘X’ ii iubeste mult, si cum mergeam pe strada se oprea la fiecare potaie s`o mangaie explicandu`mi ca ‘ei ne maraie, latra si musca pentru ca se tem de noi’.. ai ma tuuu ! Si ziua cand suntem multi de ce nu se tem si ne musca ? Acelasi lucru imi zicea de cainele din cimitirul Bellu care fata vroia sa`l mangaie, fara sa observe sangele si spumele de la bot care curgeau val.
Castrare ? NU. Eutanasiere. Sunt prea multi si prea agresivi ! Fa de curiozitate un tur pana la spitalul Colentina, sa vezi cati oameni sunt muscati de caini.. si vezi si cati caini sunt in curte la spitalul Colentina unde te duci sa te injectezi ca boul sa nu turbezi.

886598_548521068520785_2089049844_o

(caini vagabonzi in Bucuresti – sursa: http://danielu.ro/)

Discussion

  1. Trackback: KILL EM ALL ! (via Pruncu) | Ado Feck April 10, 2011
  2. Trackback: După blocurile gri | Pruncu April 15, 2016
  3. Trackback: După blocurile gri – Pruncu February 4, 2022

Leave a Reply