Makeup time ! (girls and gays only)

Pentru ca Pruncu se gandeste si la doamnele din viata lui, s-a hotarat sa apeleze la sfaturile unui profesionist in makeup pentru a invata vizitatoarele acestui blog cum sa se aranjeze intr-un mod cat mai artistic si armonios.

Sfaturile de mai jos provin de la makeup artistul Nick Barna, un om deosebit si foarte talentat care are o cariera destul de impresionanta in zona make-up-ului.

Nick este makeup artistul official al Maybelline Romania iar pentru asta mi`a recomandat sa va impartasesc si voua sfaturile pe care le da in fiecare zi de Joi pe pagina oficiala Maybelline New York de pe Facebook.

Am facut o selectie a raspunsurilor la intrebarile anterioare. Pentru alte detalii si intrebari, nu uitati sa dati un Like la pagina de Facebook si sa postati in fiecare Joi intrebarile voastre.

O fata mai alungita

Q: Buna,

As dori sa stiu ce truc sa folosesc pentru a crea impresia defata mai alungita in conditiile in care fata mea e mai rotunda?

A: Nimic mai simplu! Umbreste lateralele fetei si aplica fardul de obraz catre tample, ascendent. In acelasi timp creeaza un triunghi de lumina, cu varful in jos, sub ochi coborand pe langa nas, spre colturile gurii. Lumineaza centrul fruntii, M-ul buzei superioare si centrul barbiei.
Succes! XOXO

Petele maronii pe piele sau pistruii

Q: Desi folosesc tot timpul anului o crema cu factor de protectie solara adaptata nevoilor tenului, anotimpului si respecta recomandarile medicilor dermatologi, unele femei se plang de aparitia unor pete maronii pe piele, in special in zona fetei. Acestea sunt de cele mai multe ori mici, insa destul de inestetice, mai ales daca sunt si ceva mai numeroase. Ce produse recomandati pentru mascarea acestor pete, in conditiile in care incercarile de a le preveni sau trata au ramas fara rezultat ? Multumesc anticipat pentru raspuns!

A: Daca vorbim de pistrui atunci incercarea de a acoperi aceste “pete mici” necesita un fond de ten cu acoperire maxima si care este destul de vizibil in lumina zilei. Daca petele sunt rare puteti sa le acoperiti cu corector si fond de ten dupa care fixati totul cu pudra. Daca este nevoie aplicati corector atat inainte cat si dupa fondul de ten.
Succes! XOXO

Machiajul ochilor: Casual si cat mai natural

Q: Buna, as avea si eu o intrebare: cum asi putea sa im machiez ochii ca sa fie casual si cat mai natural in acelasi timp.Ce imi recomazni daca am ochii albastri, satena si piele alba?

A: Iti recomand un machiaj neutru, adica, folosirea nuantelor proprii pielii tale. Blush in nuanta in care rosesti in mod natural, farduri de pleoape gri deschis, lavanda, roz pal sau banan, contur de pleoape gri sau cafeniu si mascara maron.
Succes!XOXO

Mascara pentru gene mici si rare

Q: Buna ! Am ochii caprui cu gene mici si rare .As dori sa stiu ce tip de mascara ar trebui sa folosesc pentru a le face sa para mai dese si sa fie arcuite.Clestele nu ma ajuta deloc si am incercat o gramada de modele de mascara, dar nici unul nu ma ajuta deloc.

A: Clestele de gene ajuta intotdeauna, trebuie folosit insa cu pricepere. Secretul consta in curbarea genelor de la radacini pana la varfuri, deci in mai multe puncte.
Foloseste mascara in 2 pasi Intense XXL Pro Volume and Length.
Succes! XOXO

Ochi seducatori – Machiaj simplu

Q: Buna Nick,

M-ar interesa sa stiu care este ingredientul magic pentru o privire patrunzatoare, seducatoare care sa atraga priviri.Imi doresc in general un machiaj simplu, nu incarcat si extravagant, dar pe cat se simplu sa fie pe atat de patrunzator, ce ar trebui sa folosesc in realizarea unui astfel de machiaj? Imi doresc niste ochi impecabil machiati, si mai mult decat atat, a unor ochi care isi vor pastra machiajul la aceiasi intensitate toata noaptea, mai ales cand merg la o nunta sau petrecere, sper sa primesc un raspuns, un raspuns pe care il caut de mult timp!
Pupici!

A: Ingredientul magic este tusul de pleoape si mascara. Machiajul de tip smokie eyes este exclus pentru ca tu iti doresti un machiaj simplu. Deci, foloseste farduri deschise pe pleoape, o singura culoare aplicata mai intens pe pleoapa mobila si estompata catre sprancene si exteriorul ochiului, tus la baza genelor si mascara din belsug. Musai un fard puternic irizat in unghiul intern al ochiului si in punctul cel mai inalt al arcadei. Pe buze foloseste o culoare intensa, rosu, fucsia sau orange sau o culoare neutra exact in nuanta buzelor tale.
Succes! XOXO

Machiaj de searea

Q: mici trucuri in realizarea unui machiaj de seara as dori sa cunosc ,multumesc

A: Pentru machiajul de seara dati frau liber imaginatiei! Folositi nuante intense si sidefate, contur de ochi negru sau eyeliner si multa mascara. Sculptati bine pometii si aplicati farduri iluminatoare pe zona inalta a lor. Retineti doar ca nu putem accentua atat ochii cat si buzele. Importanta e lumina in care urmeaza sa se vada machiajul. Daca lumina este puternica atunci culorile machiajului vor fi intense iar machiajul in general foarte expus. Daca lumina este slaba,ambientala, culorile vor fi mai inchise iar trasaturile mai adanci. Asadar folositi un machiaj luminos in culori irizate si mai putin culorile mate sau inchise.
Succes! XOXO

Rujul si creionul de buze

Q: Vad foarte multe femei care exagereaza cu creionul de contur al buzelor.Cum iti asortezi creionul de buz cu rujul astfel incat sa se creeze o armonie frumoasa si sa nu risti sa dai in penibil?

A: Ideal este sa folosesti un contur de buze in nuanta rujului pe care sa il estompezi pe toata suprafata buzelor. In acest fel daca rujul se sterge nu ramane doar conturul buzelor care poate parea usor inestetic. Ideea este ca trebuie folosit conturul de buze deoarece el impiedica rujul sa curga sau sa se oxideze schimbandu-si culoarea. Pentru un efect cat mai natural foloseste un contur de buze in nuanta buzelor dupa care aplica un ruj in orice culoare doresti.
Succes! XOXO

Servus Nick ! Ne vedem la pensat, teroarea ta! hahah

articole_7804

Leave a Reply