Nu este vina noastra ca este atat de multa confuzie

Spuneam anul trecut si acum doi ani ca nu este vina noastra ca este atat de multa confuzie, ca pana si medicii se contrazic intre ei, la fel si studiile. Ma uit acum si la anumiti virusologi care ii contrazic pe alti medici dar si pe alti virusologi, si ii ataca grosolan si in loc sa fie un schimb de argumente, ii vezi ca se injura ca idiotii.

Apoi…. te mai intrebi de ce-i atat de multa confuzie in lume? Cand cei care ar trebui sa faca lumina sunt si ei in confuzie?

Ce spuneam atunci, spun si acum. Nu este vina mea, nici a voastra pentru toata aceasta nebunie. Si, cum ii spuneam unui virusolog intr-un mesaj, “trebuie să recunoașteți că această pandemie a fost însoțită și de foarte multe gafe făcute de CDC sau OMS, și de politică și mai ales de un război informațional. Nu a fost o simplă răspândire a unui virus în lume, a fost un eveniment planetar major, din care și eu încerc să înțeleg ceva”.

Asta este strict parerea mea. Poti fi de acord cu ea, sa nu fii de acord, poti sa treci mai departe, poti sa dai block, poti sa ma feliciti sau poti sa ma injuri, poti sa razi sau sa-ti dai palme.