Aventuri cu Glovo

De când am renunțat la Food Panda pentru serviciile absolut mizere, am trecut pe Glovo. Adică de câteva luni.

Ei bine, în aceste câteva luni mi-a fost dat să văd prostia în adevarata ei splendoare. Curieri care nu găsesc scara, deși le scrii adresa completă și inclusiv pe unde se intră la scară, le pui și pin pe hartă. Vin, trec pe lângă scară, se uită ce scrie pe ea dar au un scurtcircuit în creier și pleacă și dau ture de bloc.

Dar ce am avut seara asta e…. Fii atent.

Am zis să comand ceva ca să mă pun la un film. Zis și făcut, mă chinui să dau comanda la un restaurant care ba apare deschis, ba închis. Ține așa vreo 15 minute, apoi îl prind deschis, dau repede comanda, uit să trec ceva, mă rog.. nu mai contează. Și aștept…. Și aștept…. Trec 15 minute, îmi spune că au preluat comanda, dar nu s-a apucat nimeni s-o prepare. Mai trec 10 minute, apare că așteaptă curierul s-o ridice. Într-un final, eroul nostru reușește să ridice comanda și pleacă spre mine. Aparent doar. Pentru că, înainte să ajungă la mine, trebuia să ajungă la o femeie care era încuiată în apartament. Am aflat asta după ce am stat peste o oră să aștept, i-am contactat pe cei de la support, ei îmi spun că au vorbit cu curierul și că “are o situație” și că va ajunge imediat. Mă uit pe harta, e în același punct de 15 minute.

Apoi mă sună individul și îmi explică… e la o tanti care e încuiată în casă, a trebuit să-i arunce cheile pe geam ca să poată intra în scară pentru că nu merge interfonul. Ajunge la ușă, dar nu merg cheile la ușă, deci făt-frumos nu o poate salva pe prințesa înfometată.

După ce îmi explică ce face el pe acolo, mă întreabă daca mai aștept să-mi aducă comanda. Păi, nu frate, că se face 3 noaptea până vii tu. Mă întreb dacă și până la ora asta încearcă să-i livreze mancarea. Oare încearcă o intrare pe geam?…. plm…