Training la Call Center

Am fost chemat azi la un training pentru Call Center, ca dincolo mi`am dat demisia dupa 11 zile de munca (fmm de job).

Cu mare viteza am luat`o din loc sa nu cumva sa intarzii ca era deja tarziu, am mers 10 statii cu metroul, 3 cu autobuzu.. bun. Ajung la destinatie ingrijorat ca am intarziat 10 minute… Nici o problema, nu venise trainer-ul si n`a venit decat dupa 40 de minute.

Stau, astept, ma holbez la sfarcurile faine care ieseau din bluza unei fete mai emo asa (frumoasa, cum sunt ele..), mai o gluma, mai aia.. ajunge si traineru. Etc etc etc, ne povesteste cum trebuie sa vorbim, ce sa intreb, ce sa zicem, cum sa vorbim, etc etc etc. Trec 4 ore, iesim in pauza afara sa fumam… ma mai uit nitel la nipples (manca`le`ar tata)… si apoi urcam sus sa dam proba.

Eram rupt. Eu azi dimineata la 5 eram la terasa si beam bere, m`am culcat abia la 7. Dar n`a fost asta o problema… proba a decurs lejer, fara emotii.. dar iote ca… am picat`o. De ce ? pff… ca nu am fost destul de insistent cand intrebam daca e sigura de un anumit lucru, desi mi-a confirmat de 3 ori. Totul a decurs frumos, in afara de lipsa mea de insistenta. Eu m-am gandit, zic eu, logic… ca nu`i bine sa fii prea insistent cand faci treburi de genu. Stiu pe pielea mea, cand ma suna bulangii astia la 9 dimineata sa faca sondaje si le zic ca nu vreau sa le fac, ma intreaba de 4-5 ori daca sunt sigur. E enervant. Ei da, se pare ca e regula…

Am rugat`o sa imi mai dea o sansa, si maine ma duc la o noua proba. Wish me luck !

P.S.: faine nipples.. and tits too.

Discussion

Leave a Reply