Am rabufnit 2

Aceasta postare a ramas la Draft din 10 Aprilie. Trebuia sa fie de fapt o postare pe Facebook pe la mijlocul spre sfarsitul lunii Martie. Astazi o fac publica, asa cum o fi ea.


Am incercat sa evit acest subiect… am promis ca nu voi mai scrie despre el, fiindca este deja scris peste tot si lumea este saturata. Dar scriu aici tocmai pentru a ajuta lumea saturata sa inteleaga anumite lucruri esentiale referitoare la Covid-19/Coronavirus si sa incerc sa-i conving sa nu mai citeasca si sa nu mai urmareasca atat de intens toate “stirile”, fie la TV, fie la Radio, fie in presa scrisa, fie la babele de la bloc, fie de la astia cu conspiratiile.

Da, am decis ca este necesar sa mai scriu o data despre acest subiect. De 10 zile ma gandesc daca sa-l scriu sau nu. Initial am vrut sa-l scriu pe Facebook, dar cum libertatea de exprimare este din ce in ce mai limitata, in general, dar mai ales pe Facebook, am decis sa scriu aici pentru a nu-mi pierde din nou contul de Facebook pentru ca mi-am expus o parere. Iti dai seama cum am ajuns in aceasta “democratie”? Sa-ti fie teama sa-ti spui punctul de vedere pentru ca risti sa ti se stearga intregul cont, cu tot cu informatiile personale, fotografii, amintiri… Ale tale, dar la care nu mai ai acces, decat cei de la Facebook vor avea. Pentru ca ai semnat candva un rahat de contract lung care se tot schimba si trebuie sa-l recitesti de fiecare data (si chiar daca-l citesti, nu prea ai de ales decat sa-l accepti daca vrei sa folosesti acest serviciu), de parca-i o firma de asigurare de viata sau ceva pe care ar trebui sa-l citesti cu atentie. Dar uite ca iti trebuie acord de utilizare si la aceasta platforma. Este dreptul lor sa impuna reguli in “casa lor”, iar tu decizi daca le respecti sau nu.

Dar ce ne facem cu libertatea de exprimare in general? Pentru ca nu mai poti sa scrii o parere macar, daca aceasta difera de parerea oficialitatilor. Cu toate acestea, sunt destui cretini care au acest drept sa si-l expuna… ba la TV, ba in presa, ba pe Facebook. Iar oamenii interesati de situatie, devin confuzi de toate aceste pareri (pentru ca nu le putem numi altfel, nefiind ceva oficializat si demonstrat clar) si devin agitati, anxiosi, depresivi etc.

Deci, niciodata in acesti 29 (aproape 30) de ani de viata, nu am vazut cat de mult si de rau manipuleaza mass-media oamenii, cat de mult influenteaza politica mass-media si alte domenii unde n-ar trebui sa existe politica decat politica interna. De fapt, cei de la conducere fac in mare parte totul, pentru ca si presa este condusa mai mult sau mai putin de un anumit partid, cu anumite interese. Nu prea mai exista presa independenta decat rar, iar aceea nu prea este bagata in seama. Totusi, am dat in timp peste niste surse ale unor jurnalisti profesionisti independenti care au facut niste “sapaturi” serioase in acest subiect si vi le voi prezenta si voua mai jos.

Revenind… nu am vazut in viata mea o asemenea manipulare. Ii vad pe acesti maimutoi imbracati la costum cum apar la TV si ne cer sa respectam niste reguli impuse de ei (ce frumoasa-i democratia! hahaha), dar ei la randul lor nu respecta promisiunile facute poporului in asa fel incat acesta (poporul) sa poata respecta regulile lor (imbecile), asa zisele ordonante de urgenta care se schimba mai repede si decat personajul din filmul Split.

Ma uit si ma uimesc cat de nenorocita este aceasta conducere, dar ma uit si ma uimesc si de imbecilitatea dusa la paroxism a majoritatii oamenilor. Si vad asta nu de buna voie, ci pentru ca pur si simplu nu am incotro. Primesc mesaje si mailuri catre articole de cea mai proasta calitate, cand intru pe Facebook imi apar in news feed cele mai cretine articole sau videoclipuri (si nu ma refer la acelea amuzante) facute de niste oameni care vor sa ne educe despre acest virus, dar nu stiu care-i diferenta dintre raceala si gripa, ba mai mult, scriu “aibe” in loc de “aiba”. Va sa zica, acestia sunt cei care vor sa ne invete. Acestea sunt mesaje educationale, da? Si eu care nu am bacul ar trebui sa ma simt un prost.

Voi da primul exemplu:

Video-ul despre care scriam mai sus, din pacate nu am reusit sa-l gasesc pe internet (l-am primit pe Whatsapp) asa ca l-am pus pe Youtube, nelistat, incat doar cei care viziteaza blogul sa-l poate vada. Daca gasiti video-ul original postat undeva, dati-mi de stire va rog.

Bun… Nu am stat sa ma uit pana la capat. A fost nevoie sa observ niste lucruri esentiale care sa-mi dea de inteles ca este un video prost:

  1. Imaginile din video sunt luate de pe net, iar daca acele imagini au si copyright, nasol. Va sa zica, folosesc imaginile altor oameni, facute pentru alte scopuri.
  2. Despre primele simptome, ei spun ca “simptomele vor fi similare cu cele ale unei raceli comune. Pacientii vor avea febra..“. Bun. Cat de idiot sa fii incat sa nu stii diferenta intre raceala si gripa, dar sa ai tupeul sa dai sfaturi despre un nou virus despre care chiar si expertii au pareri diferite si nu exista o lista oficiala si aprobata de toti? Orice om cu o educatie MINIMA, stie ca in cazul racelii NU ai febra. De fapt, intre raceala si gripa exista mai multe diferente. Explic mai jos care-i diferenta.
  3. Cand scrii intr-un mesaj educational cu “aibe” in loc de “aiba”, ar trebui sa repeti clasele primare.
  4. Repeta aceleasi lucruri pe care le gasesti peste tot, doar ca au facut un blend, o tocanita dupa bunul gust, acolo la gramada.

Bun. Hai sa intelegem in primul rand diferenta dintre raceala si gripa. In cabinetul doctorei de familie exista un poster frumos expus pe hol in care explica clar aceste diferenta. Am incercat sa-l gasesc pe net si l-am gasit la cineva pe blog. Aveti aici linkul catre blog.

Aasadar, in cabinetul unui medic, ti se prezinta simplu diferenta astfel:

diferenta-dintre-gripa-raceala

Chiar nu este complicat sa-ti dai seama de aceste diferente. Dar daca nu cunosti aceste diferente de baza ale medicinii si vii sa prezinti lucruri despre cel mai nou si disputat subiect medical la nivel mondial, ar trebui sa fii arestat sau batut bine de tot. Sau trimis inapoi la scoala, sa inveti macar cum sa scrii corect gramatical.

Exista contradictii chiar intre somitatile medicale din domeniul virusologiei. Si aici ma limitez doar la somitatile medicale din domeniul virusologiei, pentru ca sunt multe alte somitati medicale care de asemenea au alta parere. Dar, avem multi medici de renume care vin cu alte explicatii, dar nu sunt deloc mediatizati pentru ca nu se pupa cu ce vor guvernele sa spuna. In schimb il avem pe acest domn, Streinu-Cercel, care pe 21 Ianuarie spunea ca “Focarul e un punctisor pe harta Chinei. Riscul ca virusul sa ajunga in Romania e substantial redus.” (sursa). Dar cine este totusi acest domn care a ajuns, impreuna cu domnul Arafat, sa gestioneze situatia epidemiei la nivel national? Ei, uite aici o investigatie amanuntita facuta public in data de 18 Iunie 2018 de catre Rise Project, o comunitate de jurnalisti care au castigat premii internationale pentru jurnalism de investigatie: https://www.riseproject.ro/articol/institutul-de-boli-inventate/

Ne spuneau ca avem nevoie de masti.. apoi spuneau ca nu avem nevoie de masti decat daca suntem infectati, nu pentru a ne proteja de altii.. apoi au spus ca degeaba avem masti daca nu sunt de nu stiu ce fel… apoi au spus ca degeaba avem masti daca nu avem si ochelari si manusi.

Evident, virusul a intrat in Romania cum au intrat si alti virusi. Gripa spaniola.. Gripa. Coronavirus, semne similare gripei, dar nu i se zice gripa. De ce nu i se zice gripa? Gripa porcina, gripa aviara, gripa spaniola.. Numai acum vorbim doar cu Coronavirus sau Covid 19. Si ni se mai spune: puteti fi infectati chiar daca nu aveti simptome. Bun. Pai, atunci as vrea sa am si gripa sezoniera tot asa, fara simptome. Ca oricum, pot sa ma duc sa imi fac testul, si ei pot spune ce vor, daca il am sau nu il am, nu conteaza, ca oricum daca vor iti pun stigmatul de “infectat” chiar daca nu esti, si nici nu ai simptome, dar nu ai cum sa dovedesti, doar ei pot… Hmmm 🙂

Tot ei ne spun cum ca nu ar trebui sa punem mana pe bani si sa folosim cardul pt ca ne infectam, sa nu mai atingem practic nimic, si sa ne spalam cu clor 40 de minute pe maini.

Ni se promite ca vom avea vaccin pentru Coronavirus dar nu au spus cand. Pana atunci insa, avem in fiecare an epidemii de gripa si chiar si cu vaccinurile pentru acestea, nu dau mari rezultate. Deci… ce asteptam de fapt?

Si apoi avem fake news-urile si alte mizerii care ne imbolnavesc, precum stresul care ne distruge imunitatea si ne lasa vulnerabili la virusi (despre asta vorbea si prof. dr. Vlad Ciurea). Este o perioada nebuna si nu exista un sigur factor al mortalitatii la nivel mondial, degeaba interzic astia fumatul si altele, cand ce ar trebui interzis cu adevarat este foarte legal si chiar incurajat. Dar asta este lumea in care traim. Si lumea ma intreaba de ce sunt pesimist. Sunt pesimist pentru ca sunt atent.

Am mai primit un video pe WhatsApp si la fel, nu-l gasesc pe internet, asa ca l-am urcat pe contul personal de Youtube sa-l prezint aici. Despre stiri, pe scurt.

Si uite asa, aceste stiri se raspandesc si provoaca aceasta panica, aceasta confuzie, aceasta frustrare. Ok, este bine sa fii informat. Dar a fi informat nu este acelasi lucru cu a fi prost informat. Mass media isi bate joc de noi.

Sunt multi care se intreaba unii pe altii daca stiu pe cineva infectat cu Coronavirus si se mira ca nu cunosc. Fratilor, nu mai puneti intrebarea asta tampita! Sunt 8 miliarde de oameni pe planeta, doar un numar mic este infectat, deci sansele sa cunosti pe cineva din lista ta de prieteni de pe Facebook sunt foarte mici, desi, vei fi suprins cand vei afla ca da, exista. Da, acest virus este real, nu este un mit sau o inventie. Doar ca i se dau niste valente exagerate.

Pana una alta, toti putem fi victime ale acestui virus, cum putem fi victimele oricarui alt virus care inca este printre noi doar ca am uitat de ele. Dar avem sanse mai mari sa murim calcati de un imbecil care merge cu viteza pe stradutele dintre blocuri, sa isi arate BMW-ul. Toti suntem expusi mortii, mai devreme sau mai tarziu. Vedete de la Hollywood, persoane politice, dupa cum ati vazut, nu au scapat nici ele de acest virus. Unii au murit. De aceea mortii i se spune Marele Egalizator, fiindca nu tine cont de pozitia sociala, de rasa, de varsta, de sex, de inclinatii sexuale, de ideologie etc. Insa daca traiesti cu frica de moarte, nu te mai poti bucura cu adevarat de viata. Moartea este ceva inevitabil, se poate intampla oricand, nu doar acum cu acest virus.

Voi lasa mai jos doua mesaje care mi s-au parut relevante. Voi incepe cu una amuzanta, sau sa zicem, tragicomica.

Ce se stie clar despre coronavirusul nou si boala Covid-19:

– E posibil s-o dai dar e probabil s-o iei
– Poate sa fie mortala daca o iei sau nu
– Nu afecteaza mortal tinerii sau poate
– Nu esti contagios dupa ce te vindeci sau poti sa fii o luna
– Măștile sunt bune dar nu prea ajută
– Spirtul nu dezinfecteaza dar nici nu îngrașă
– Caldura care urmeaza poate sa-l distruga sau nu
– Poti sa fi asimptomatic sau simptomatic
– O sa existe un vaccin, la un moment dat
– O sa existe tratament sau nu sau poate sau cine mai stie
– O sa iesim din case in 2 luni sau in 7 sau in 9
– L-au dat chinezii, americanii, italienii, liliecii sau vreun laborator
-Sa stam toți în casa dar sa mergem la servci
– Pot sa apara inca 1 milion de cazuri sau 100 sau cate or aparea.
– Sistemul medical o sa faca fata sau nu.
– Ratele se amână dar se maresc
– Avem nevoie de declarație sa ieșim din casa dar nu o verifica nimeni
– Putem ieși din casa cu un cățel dar nu cu unul de usturoi
– S-a închis la non-stop
– Ai n-ai virus, stai în casa
– Nu se transmite prin sex dar poți sa îl iei de la o clanța
Ce vreau sa va zic: Important e ca stim totul despre Covid-19.🙈Va dati seama cum era daca nu stiam nimic clar? 🙄

《Coronavirusul este PARAVANUL, o strategie de PANICĂ de a declanșa alte CONSECINȚE DERIVATE:
* Criza economică
* Criza financiară
* Devalorizarea banilor
* Crize sociale
* Criza alimentara
* Scaderea pietei imobiliare, falimentarea afacerilor mici și imediat acapararea de fonduri de investiții străine, care au interesul să elimine concurența, fără a continua afacerile (ci le vor pastra la conservare)
* Implementare de Vaccinare obligatorie
* Producerea de boli și deces
* Scoaterea banilor reali din circulație
* Haos social, moartea persoanelor in vrista, etc. etc. etc. #coronavirus

La fel de buna si asta:

Un mic exercitiu de gandire, un posibil scenariu
Anual 70 000 de oameni MOR de GRIPA normala in SUA și alți 60.000 MOR in EUROPA!
NU de Coronavirus!!!
De Coronavirus au murit sub 4000 ( patru mii) de oameni, pe toată planeta!!!
Dar multi dintre cei declarați morți, de coronavirus, au murit de fapt din pricina altor complicații de sănătate !!!
In România, in doar câteva săptămâni, au intrat 40 000 de oameni din Italia, unii sunt in “arest” , pardon, in carantina la domiciliu, despre alții nici nu se mai știe precis in ce stadiu sunt!
Cu toate astea noi NU avem decât câteva cazuri și niciun mort!
Altfel, de gripa normala, nu de coronavirus, au murit și la noi vreo… 57!!!
Sa adăugăm ca principalele laboratoare de virusologie ale Chinei sunt in Wuhan, adică exact acolo unde a izbucnit treaba!!!
In Italia a izbucnit in nord, unde e sufletul economiei Italiei( Milano, Roma), unde sunt cei mai bogați oameni, unde igiena e la cote înalte si dupa o perioada relativ lunga, peste doua săptămâni după ce fuseseră doar 14 cazuri!!!
Asadar cred ca se poate întrezări aici un….
SCENARIU!
Și scenariul are legătura cu :
1. Momentul declanșării “acțiunii coronavirus” in China ( cu fix o luna înainte de anul nou chinezesc, când un miliard de chinezi circula pe toată planeta)
2. Criza mondiala, ce urma sa vina oricum
3. Prețul petrolului și lupta între saudiți și Rusia
4. Economia in creștere a Chinei și dependenta tuturor de China
5. Prăbușirea burselor și fluctuația exagerata a acțiunilor din care China a castigat intr-o singura zi peste 200 de miliarde de dolari
6. Interesele globale ale industriei farmaceutice și stocurile alimentare!
Eu zic așa, puneți-le cap la cap și gândiți cu capul vostru!!!
NU “înghițiți pe nemestecate” ce spun susținătorii apocalipsei și moderatorii exaltați ai unor televiziuni isterice!
Propriu-zis, dacă răspândirea era atât de gravă și de rapida, cum se face ca, China, unde se afla 1.5 miliarde de oameni tocmai a oprit-o, iar unele tari au eradicat-o???
Cum se face ca România, unde mori pe holurile spitalelor, din pricina nesimțirii, a incompetentei si a faptului ca nu ai dat spaga, sta cel mai bine? Nu are niciun mort! ???
Pai e simplu!!! Noi NU suntem o miza, ÎNCĂ!!!
Inițial nici Italia NU a fost, pana s-a hotărât ALTFEL!!!
In concluzie…bursele se reabilitează, acțiunile trec de la unii la alții, așa cum … s-a hotărât,
– – – Industria farmaceutica, dezinfectanții și lanțurile globale alimentare și-au vândut stocurile,
– – – China a fost avertizata ca nu e ea buricul pământului și data viitoare poate va avea parte de un atac mai serios, dacă nu își vede de treaba,
– – – Arabii au văzut ce înseamnă scăderea prețului petrolului,
– – – Europa a văzut ce presupune un război biologic și cum se poate alege praful de tot ( turism, industrie, disciplina)! Iar in Italia, ca parte a TESTULUI planetar, Mafia și Ndrangheta au aruncat in aer și pușcăriile, pline de ai lor și au forțat mâna premierului sa inchida țara!
Pentru ca acolo nu e numai Corona, acolo sunt mulți alți factori: corupție de stat, incompetenta, ca și la noi, structuri de criminalitate organizata, vechi de secole, cărora le convine o Apocalipsa, etc!
Asadar TESTUL a demonstrat un lucru clar: dacă dai drumul unui virus și lași lucrurile sa se umfle corespunzător, mediatic, profitând de isteria televiziunilor și de foamea lor de audienta, se alege praful de toată civilizatia, cultura și regulile de conviețuire ale acestei planete!
Deci TESTUL a reușit! Acum sa vedem când va fi cu adevarat EXPERIMENTUL!!!》

 

Leave a Reply