Pure Reality

6:30 A.M. – Unii isi incep ziua la ora asta, pleaca la munca… eu o inchei.

Azi (de fapt ieri) m-am vazut cu o veche dragoste, un crush pe care-l port in inima de cand aveam 11 ani. Si nu a disparut, cand am vazut-o mi-a inflorit inima, si-a deschis petalele si fortau pieptul sa explodeze. Dar ca in toate povestile de genul asta, relatia e imposibila… ca asa si asa. Nu conteaza. Am stat 5 ore la discutii, ne-am plimbat, am fost sa votam (nu, adica sa voteze)… si cam atat. Mi-a lasat o carte faina, abia astept s-o citesc.

Cand am venit acasa m-am enervat pe diverse rahaturi dar a trecut relativ repede. Numa’ ca m-a luat ameteala, greata si frisoane.. random shit, dracu stie de la ce, dar a trecut si asta. Mi-am luat o pizza buna si am frecat-o profesionist pe net pana a venit o prietena pe care o gazduiesc la mine de cateva saptamani. Am mai stat cu ea pana la vreo 4 si s-a culcat.

Ca tot n-am avut somn si n-am vrut s-o deranjez, am tras blugii pe mine si am plecat p-afara. Castile in urechi, tigara-n mana, Fanta in alta…

M-am plimbat de nebun prin parc pana la 5 jumate, apoi m-am asezat pe banca si am urmarit porumbeii futangii cum se umfla in pene, fac curte la porumbite si sar pe ele… exact ca betivanii in Club A. Dar in realitate de fapt, sa stii ca a fost altfel…

Pe la 6 am plecat spre casa pe cat de original posibil. Mi-am pus in casti Pure Reality, am inchis ochii si am mers asa pe banda de pe trotuar fara sa intru in vreo masina sau groapa. Fix cand sa traversez strada, intra un beat puternic… abia m-am abtinut sa nu dansez acolo, in mijlocul strazii… ce sentiment curat!

Acum sunt acasa, scriu rahatul asta, termin tigara si ma bag langa fata.

Good day, huh?

320928_10151418456638760_1534170481_n

 

Leave a Reply