Partyyyyyyy !!

in primu rand… mama mi`o baut din lapte..

apoi… da. am fost la party. tocmai am ajuns acasa (5:44). ca azi pe la 9 seara ma trezesc cu X ca ma intreaba de boxe… evident, ma uit la alea din fatza mea. doua jeguri batrane care abia mai sufla. ii zic ca i le dau cu cea mai mare placere sa le vanda. da nu aia era intentia… omu avea nevoie de boxe serioase pentru party privat. si a folosit, evident, cuvantul magic. PSY PARTY.

AAAAAaaaaa.. asa zi pisi, ca am in sufragerie doua boxe numa bune sa`ti futa timpanu. Numa vino sa le testezi ca io`s but cand vine vorba de tehnologie.

Zis si facut. Vine omu, le vede, zice ca`s bune… nu cer mult pisi, numa sa am de fumat si baut la party si iti dau boxele. in mintea mea, las tigarile, UNICELE mele tigari… le las acasa, sa am dimineata. si mergem spre party…

NU MERGE MAAAA… nu`i buna mufa. n`are cum sa le conecteze ! ei cacat. si io ce sa iti fac ? m`am oferit. fii om si tine-te de cuvant ! si s`o tinut (respect X)

toata noaptea am baut pe gratis si am avut intrare gratis… is recunoscator. chiar sa stii ca aveam nevoie de un party goa.. de ceva miscare… fizica dar si spirituala. eram asa blocat de la un timp !

au fost insa doua probleme. nu stiam pe NIMENI de acolo si NU aveam tigari… dubios ca din 50 de persoane numa 3 sa aiba tigari. da cumva, am avut si de fumat…

cu socializarea n`am avut probleme… inca de la intrare am recunoscut`o pe doamna Djane Roua de la Spacesheep, singura pe care o ascult cu placere din toata echipa (no offence). am intrat la povesti, am povestit cum dark psy-ul e un jeg si ca o sa avem parte de el toata noaptea. da n`o fost asa.. numa ca ea a plecat prea devreme.. la 2 a plecat acasa. eu in schimb, de la 12 pan la 2-3 am dansat.. MULT… a fost ma, muzica buna. ceva fullon da bun. nu mixaju neaparat da o mers. pac pac.

Dupa ce a plecat Monica (Djane Roua) am ramas singurel undeva printre dubiosi si.. nu mi`o luat mult ca m`am imprietenit cu o frantuzoaica. Era o fata frumoasa si foarte placuta, dar cu prietenul la 1 metru de noi. Am fost un domn, si nu am flirtat mai deloc… mi`a tinut companie, am facut schimb de vorbe, alcool si tigari. Mi`o facut placere. SINCER. ha ! si totusi, la 4 m`am trezit iar singur… a plecat fata fara sa isi ia ramas bun.

deci no PUA style baby… just Pruncu himself. Am fost eu natural…

Repet. M`am simtit bine. Mi`a prins bine.  Numa ca is treaz de la 9 dimineata si am baut, dansat si asa.. si am obosit. Imediat ma bag la somn…

Deci. DANS ? DA. ALCOOL ? DA. TIGARI ? p`acolo. Fete ? p`acolo… ok. Good day. Aveam nevoie de asta.

P.S.: S-a mixat, la cererea mea cand toata lumea era MOARTA… s-a mixat Atma. so.. Gud ! Da nu mai pot de picioare. Ma bag imediat in pat ca nu mai merge…. trag prea mult de postu asta.. Gata.. SERVUS !

Leave a Reply