Alimentele si Sexul Oral

La vot cica lumea vrea Sex Stuff.. da`i la om ce vrea sa vada !

Urmatorul articol este luat tot din cartea Sex Real de Grub Smith pentru ca este foarte bine scris si mi se pare important de stiut ce scrie aici.

Sexul oral poate fi inviorat prin completarea procesului cu alimente si bauturi. Iata cateva dintre favorite, impreuna cu efectele pe care le au…

Crema de menta : Una din specialitatile casei la bordelurile de lux este faimoasa felatie cu crema de menta. Femeia ia pe limba o lingurita din acest revoltator lichior de menta, dupa care-l lasa sa picure pe penisul tau. Pentru un scurt moment, o sa semeni in mod ingrijorator cu personajul de benzi desenate Incredible Hulk, dar pe urma distractia incepe: alcoolul va incepe sa-ti “arda” pielea, iar ea te racoreste sufland peste penis aer rece, rezultand un amestec bizar de senzatii. Curand vei incepe sa-ti simti madularul delicious de amortit, punct in care ea trece la felatia obisnuita. Daca esti pe buget de austeritate, efecte izbitor de similare se pot obtine cu apa de gura mentolata sau chiar daca partenera suge o bomboana extrem de mentolata.

Uleiul de scortisoara : Pe langa gustul placut pe care-l ofera penisului tau, cateva picaturi din acest ulei aromat te vor face sa simti ca ti-a luat foc madularul, plus o mancarime placuta. Inutil de precizat, senzatia se atenueaza pe masura ce ea stinge “focul” prin sugere.

Ceaiul : Un adevarat preferat printre fanii felatiei si o posibila explicatie a veseliei permanente afisate de cimpanzeii de pe cutiile de ceai PCTips. Amanta ia o gura de ceai Earl Grey, dup ace l-a lasat sa se raceasca in ceasca cinci minute dupa fierbere, si-ti invaluie penisul, avand grija sa nu verse nici o picatura. (Cea mai buna pozitie pentru ea este sa stea in genunchi in fata ta, fiindca astfel gura ei sta aproximativ orizontala.) Caldura pe care o obtii de aici adduce o mare placere suplimentara actului felatiei si, atata timp cat ea reuseste sa pastreze ceaiul in gura, probabil ca face si sperma mai usor de inghitit.

Gheata : Excelenta cand este alternate cu ceaiul, fiindca te trece de la o extrema la cealalta, dar nici de una singura nu e de lepadat. Ea suge un mic cub de gheata si il face sa alunece cu maiestrie in jurul glandului in timp ce ti-o suge. Chestia asta se poate face oriunde si la orice unghi, fiindca gheata nu pateaza tapiteria.

 Iaurtul : Daca se rusineaza sa faca sex oral, iaurtul il poate transforma intr-un joc prietenos. Pur si simplu iti ungi instrumental cu iaurt (ai grija totusi sa fie la temperatura camerei, altfel penisul tau o sa se contracte din cauza frigului) si apoi ea il linge. Unele femei, probabil dintre vedetele la emisiunile pentru gospodine, s-ar putea sa impinge lucrurile prea departe, ajungand in postura umilitoare in care stratul de iaurt este decorat cu capsuni sau fidea. Daca te temi de o asemenea eventualitate, inlocuieste iaurtul cu pasta de peste oceanic. Nimic nu “merge” cu asta.

Sampania : Chiar daca nu se potriveste cu ce a avut in minte Dom Perignon atunci cand a inventat sampania la el la manastire, trucul functioneaza frumusel. Femeia ia o gura de sampanie si lasa bulele de gaz sa te stimuleze in timp ce-si face numarul. Si sa nu crezi ca poti face economii inlocuind sampania cu 7Up sau Coca-Cola, fiindca astea contin acizi care iti vor provoca usturimi pe uretra.

483817_548515661854659_1256463046_n

Leave a Reply