Bucurestii vietii mele

Fain asa. Cam toata zona Tineretului e fara curent pana la 7:30 dimineata. Asta in contextul in care n am avut caldura, iar de vreo luna au dat drumu dar caloriferele sunt calaie. E frumos sa traiesti in capitala Europeana in 2020.
Update ora 08:21: A revenit curentul, dar nu avem caldura, sunt reci caloriferele.
Ma, cum sa bagi Bucurestiul in faliment fara sa faci mai nimic in tot mandatul? Serios acum, cine a mai reusit aceasta performanta? Avem conducte de zeci de ani, avem blocuri care stau sa cada cu noi sau pe noi, avem monumente istorice pe care le lasam in paragina sau lasam loc sa se mai deschica un Mega Image in ele. La prima ploaie, se infunda canalele iar strazile Bucurestiului devin niste rauri pe care sa te plimbi cu barca, nu cu masina. Si ca tot pomenesc de masini, extrem de multe la numar… s-au facut cateva parcari, da, si chiar bravo pentru asta! S-au facut cred ca si vreo 3 pasaje in Bucuresti (care au durat si alea vreo 5-6 ani, dar asta e). Bravo si pentru aceasta minune. Dar s-a mai gandit cineva mai sistemul ala de semaforizare care trebuia refacut inca de pe vremea lui Oprescu? Voiati sa bagati taxa pe poluare… pai mai intai scoateti dracu rablele alea de troleibuse care aproape ca se destrama. Cand mergi cu ele, pe langa jegul si infectia din ele, te balangane de parca esti intr-o gondola. Si nu de putine ori, mai raman si blocate in trafic pentru ca se strica.
Cu toate astea, suntem in topul capitalelor europene cu cele mai scumpe chirii raportat la salariul mediu pe economie.
Si apoi dati vina unii pe altii, ba din propriul partid ba din alte partide ba pe firmele private pe care tot voi le-ati insarcinat acele proiecte.
Avem nevoie de un primar/primarita cu mana de fier, nu cu gura mare.

Leave a Reply