Suparat, suparat sunt doamne iaraaa!!

Ma uitam pe internet despre Seneca AntiCafe, raiul hipsterilor si pseudo-culturii si dintr-una intr-alta am dat de acest blog http://zambetsisanatate.ro/despre/
Atunci am realizat ca miscarea hippie din anii 60 s-a intors, mai proasta decat a fost vreodata. Nu stiu ce va transmite fatuca asta, ca va alinta inimioara ca o raza de soare… eu pur si simplu mi-am imaginat cum ii dau un capac.
Ba… nu sunt un golan, un taran, un parazit care vine cu bocancii plini de noroci si ragaie uitandu-se la porn cu animale, dar nici little miss sunshine nu pot si nu vreau sa fiu, ba mai mult, ma scoate din minti aceasta gandire si acest comportant de o prostie dusa la paroxism.
Da’ ce comportament domnule? Pai, ma refer la toata atitudinea asta de ‘eco-friendly-sunny-happy-healthy’. S-a dus prea departe, prea extrem. N-ai voie sa fumezi, ok, e daunator… cafeaua nu-i buna. Sucurile din comert nu’s bune. Cartile sunt bune doar daca au mesaje pozitive (ca doar n-o sa vorbeasca domnisoara Andra pe blogul ei despre scrierile lui Huysmans!!). Totul e happy! Totul e healthy! Totul e eco-friendly! Totul e.. stii ceva? Sugi pula. :O
Ceaiuri bio, mancare bio, zambete, fluturi, armonie, mesaje si citate pozitive, carti scrise de scriitori amatori cu succes (fiindca prostii intotdeauna vor alege sa cumpere ceva ieftin si de proasta calitate), etc.
Si stii ce-i naspa? Ca nu-i singura. Ba, sunt cu sutele! Fiintele astea pierdute intr-o lume cu zane si campii inflorite chiar traiesc in BUCURESTI!
Pfoai! As intra cu tigara-n bot, sticla de rom in mana si as recita din de Sade.

Bunny (5)

Leave a Reply