vreau un xanax…

Ba… tss.. deci, nu stiu cum sa zic, de 3 saptamani am numai zile de cacat… Bai da’, nasoale nu gluma! Nervi, spume, insomnii, banane-n cur..

Azi de exemplu, cel putin pana acum la ora 16 jumate, a fost… pff. Deci, ma trezesc la 10, cand sa-mi fac cafea vad ca nu mai e. Mare placere sa pleci dupa cafea imediat dupa ce te-ai dat din pat. Dar o facem si p-asta. Cobor, iau cafea, o beau, trag o tigara si ma apuc de treaba… aveam de facut niste colete pentru posta, fac doua si vad ca pentru al treilea nu mai am ambalaj. Superb! Aveam oricum program incarcat toata ziua, sa umblu dupa ambalaj prin tot Bucurestiul insa, nu era in program.

Plec pe la 11 sa iau niste bani de la cineva apoi ma duc in cealalta directie sa cumpar un plic cu bule de marime mare. Acolo unde stiam ca au, ei bine, nu mai aveau. F*#@&%! Nu-i nimic, e doar ora 12:30, mai am timp… merg in Unirii sa caut, intreb un paznic cretin unde este papetarie si-mi zice ca la etajul unu, la Diverta. Super!

Urc la etajul unu… ba, nici o urma de Diverta. Urc la doi, nici urma de Diverta. Intreb pe o fatuca de la un stand, imi zice ca-i la etajul 3. Mai urc un etaj! Ajung la diverta sa aflu ca nu mai au nici acolo. F&#@%!

Trebuia sa trimit azi coletele, deci aveam nevoie neaparat de plicu’ pizdii. Intru pe google de pe telefon sa aflu unde plm gasesc papetarie in zona. Cea mai aproape era la doua statii. Cand am plecat, observ ca nu mai am tigarile, cel mai probabil le-am lasat pe banca ca un bou. Dar merg mai departe, ma invart pe niste stradute, incerc sa gasesc papetaria, etc etc. O gasesc!!!!!!! Nu numai ca o gasesc, dar au si plicuri mari!!! Pfoai!!! Lacrimi, bucurie, extaz!!!! Doar ca erau f scumpe. Am dat 28 lei pe 5 plicuri. Fie! Am bani de ma enerveaza!

Plec, ies de pe straduta si vad un ING fix in fata. Pfoai, dar ce noroc! Chiar trebuia sa fac o plata la ING! Intru plin de speranta in banca si aflu caaaa… ei nu lucreaza cu numerar…. ce fel de banca nu lucreaza cu numerar?! Ok. Mi-am adus aminte ca mai am o banca la mine in Tineretului, asa ca merg spre celalalt ING unde aflu caaa… nici acolo nu lucreaza cu numerar, dar pot sa merg la Unirii (deci sa ma intorc) la sediul nu stiu care, unde acolo lucreaza cu numerar. De ce mortii lor nu mi-au zis cei de la Unirii ca mai exista un ING in zona unde pot face plata? De …. #@*%@^!

Eram mort de foame, de sete, voiam o tigara si sa stau jos (toate drumurile le-am vazut pe jos). Merg acasa hotarat sa fac plata prin internet banking-ul meu de la Alpha Bank (cei mai prosti oameni din toate bancile pe acest pamant lucreaza la Alpha Bank, btw), sa impachetez si ultimul colet si sa merg la posta sa-l trimit.

Ajung acasa, incerc sa fac plata… nu merge. Ce lupa mea?! Sun la idioti sa aflu ce are si aflu ca, desi mi-au dat token pentru a putea face plati online, ei nu mi-au inregistrat token-ul si trebuie sa merg la banca sa mi-l inregistreze. Ei, sa moara ma-ta!

Apoi vad ca e infundata chiuveta de la bucatarie si refuleaza, aproape sa inunde. Cheama instalator!!! Instalator care vine abia peste cateva ore.

Intre timp, realizez ca fiind prins cu toata nebunia asta, trebuia sa merg la ora 15 la cineva sa iau niste carti iar la 17:30 sa merg la altcineva. Le-am futut programul, mi l-am futut si eu pentru ca nu mai am nici timp nici energie sa merg sa trimit banii si sa trimit coletele. Trebuie sa-l astept pe Vasile care nu stie cand vine, ca suna cu jumatate de ora inainte sa vina sa repare chiuveta.

Sunt mort de nervi si de oboseala si e abia ora 17…. ce ma asteapta pana diseara? Eventual, sa-mi ia casa foc, sa-mi goleasca niste hackeri contul, sa cad cu curul intr-un falus si poate, sa adorm….

fuck this!

gifko_052222

Leave a Reply