In alta ordine de idei…

Stiu, postarea anterioara a fost cam deranjanta. O sa zica lumea ca-s un misogin muist, ceea ce nu-i adevarat… sau nu total adevarat. 🙂 Dar cum sa-mi cenzurez gandurile, cand am toata libertatea de a o face aici? In general vorbind, nu cenzurez si nu infrumusetez nimic din ce-mi trece prin minte. Spun lucrurile pe fata, urate sau frumoase, dar numai asa cum sunt ele sau cum le vad. In general, vad cam negru… but that’s the fun of it I guess. Ce plm atata diplomatie? Spune direct ce ai de zis, trece timpul si lumea nu intelege.

Raman acelasi porc prietenos cu limbaj gretos.” – Voltaire

E bine sa lasi sentimentele si gandurile negative sa zboare libere intr-un spatiu sigur unde nu esti cenzurat. Seara, bei o bere, un vin, un Jager sau un absinth, pui eventual ceva de genu asta, si te… detensionezi, sa zic hahah.

Nu-ti place ce scriu? Mars si citeste pe Elle.ro. Nu scriu pentru tine, scriu pentru mine. E terapie, da? si am nevoie de multa terapie! Ca sa nu bat prosti, scriu aici. Scriu, ma descarc si ma pun pasnic la nani. 🙂

Am denigrat-o/L-am denigrat pe X. Sa mearga la ma-sa sa planga, la mearga la barbata’su sa planga, sa ma dea in judecata, sa-mi faca blesteme.

Eu tot aici voi fi “asa cum am promis, prietenos ca o grenada data-n spatiu inchis.”

12003358_902571276503138_5328477607827950673_n

Leave a Reply