Un cretin care ma copiaza

E un individ, in varsta de.. 26 de ani ?… care imita absolut tot ce fac, inca de cand l-am cunoscut, din 2004, pana azi. Fiecare gest, fiecare gand, orice fac, el imita perfect.

Daca eu in acest moment ragai iar el afla de chestia asta, o sa ma imite. Nu ma crezi ? Sunt multi oameni care pot confirma ca acest individ are probleme mari de caracter, probabil si mentale… atat de mari incat in trecut nu doar ca imi copia stilul vestimentar, dar chiar si ticurile verbale.

Hai sa va povestesc pe scurt sa va dau cateva exemple clare, usor de dovedit:

Cand ne-am cunoscut eram amandoi fani Him. El il copia p-atunci pe Ville Valo. Isi facuse aceleasi tatuaje ca si Ville, purta haine la fel ca Ville, asculta aceeasi muzica pe care o asculta Ville, ii imita comportamentul, gandirea, replicile, etc…..

Eu in schimb, pe langa Him mai ascultam Black Metal… Ce a facut prietenul meu ? A inceput si el sa asculte black metal.. aceleasi formatii pe care le ascultam eu. A inceput sa se imbrace la fel ca mine, sa aiba aceleasi conceptii muzicale la fel ca mine.

Dupa un scurt timp, am inceput sa ascult muzica mai serioasa, in special Bob Dylan, Janis Joplin, Elvis, Rod Stewart, etc. A inceput si el sa asculte EXACT aceeasi artisti, nu mai multi nu mai putini.

Dupa un timp m-am dat pe Punk, imi facusem creasta, imi schimbasem gandirea, comportamentul, conceptiile…. ei bine, si-a facut si el creasta, a inceput sa asculte si el punk (tot aceleasi formatii care le ascultam eu: Ramones, Misfits, Anti-Flag, etc).

Apoi nu m-am mai vazut cu el.. intre timp am aflat ca din punker a devenit nazist, dupa ce a vazut filmul American History X (desi nu i-a inteles deloc mesajul filmului). Apoi s-a facut nationalist. WTF ?!

Dupa o perioada, eu ma schimbasem… ascultam muzica mai “normala”, nu mai consumam alcool, nu mai aveam plete sau creasta, etc. Dupa ce ne-am vazut, a inceput sa asculte aceleasi formatii ca si mine (Activ, Class, Akcent, etc) si s-a lasat si el de baut, ba mai mult incepuse sa bea acelasi suc, Kinley. S-a tuns si el, dar nu la fel de scurt ca mine (eu eram aproape de zero).

Apoi am inceput sa ascult Drum n Bass, prin 2006 asa. Dupa ce a criticat muzica pe care o ascult, zicand ca poate sa faca si el DnB oricand, ca nu e muzica pentru ca nu foloseste instrumente, etc…. ei bine, s-a dat si el pe DnB :))

Eu incepusem sa fumez iarba p-atunci. El, ma critica. Zicea ca nu e drogat, ca nu stiu ce, ca pm… De atunci pana azi, omul fumeaza la fel de multa iarba ca un Jamaican.

Apoi, tot prin 2006, inceputul lui 2007 am inceput sa ascult mult Goa Trance. Ghici ce… da… s-a dat pe goa trance. 😐

Apoi am inceput sa ascult Rave… da… s-a dat pe Rave…

Ultima oara cand m-am vazut cu el, acum vre-un an… a venit la mine si a inceput sa se ia de mine ca de ce studiez ocultismul si religia. A inceput sa critice ca ultimul cocalar religia Crestina si Biblia (fara sa o fi citit, evident) cu argumente atat de penibile si incorecte incat imi venea sa-l scuip. Am incercat sa-i explic logic, istoric, spiritual, etc.. in toate felurile. Maimuta asta o tinea pe-a lui. Imi dadea numai replici din Zeitgeist (care in mare parte e un documentar prost, cu informatii false) din George Carlin (care e doar un comedian) si din Osho. Eram trei oameni care incercam sa-i explicam omului, dar el o tinea pe a lui, ca ocultismul si religia sunt de cacat si niste prostii care controleaza oamenii.

Ce sa vad ieri pe facebook-ul lui la interests si books ? Ocultism, hermetism, etc. Culmea, acelasi chestii care ma intereseaza si pe mine, ba mai mult, aceiasi autori si aceleasi carti !!!!

Apropo… il cheama Cristian Nanea, il gasiti pe facebook sub numele Bodhi Sattva.

Discussion

  1. Marius

Leave a Reply