Postare noua dupa enspe mii de ani

Bun. A trecut o gramada de timp de cand n-am mai scris si n-am mai dat semn de viata la prietenii blogeri. De ce ? Simplu.. m-am plictisit. Mi-am pierdut tot cheful sa scriu, articolele devenisera prea banale si nu mai avea nici un farmec.

N-am facut nimic interesant intre timp. Nu am plecat din tara, nu m-am insurat, nu am murit. Pur si simplu, mi-am vazut de ale mele.

A fost in schimb o perioada grea in care am tras cu dintii tare sa imi revin si acum, well, parca parca sunt ok. Ei.. prea ok ! M-am indragostit ! Ce ?! Cum ?! da frate… nu vrei sa stii. 🙂

In rest bine sanatos. Ei.. prea sanatos ! Am pus o gramada de kile pe mine si arat ca un porc. Multumesc! Acum ma prefac ca merg la sala si imi dau duhu acolo. Tine-mi pumnii sa ma fac frumos la loc !

Intre timp au fost o gramada de faze care meritau povestite pe blog. Nu am scapat inca de prosti, ba mai mult ii tin aproape.. Ei.. prea aproape ! Ca ultima intamplare, azi a venit tanti presedinta a blocului sa-mi zica ca e inundatie la nush ce etaj si sa nu mai folosesc apa la bucatarie. I-am zis ok… Dar nici sa nu speli rufe ! Ok… sa nu dai drumu la apa. NU nu… Sau sa uiti, si sa dai drumu la apa… In nici un caz… 10 minute a stat la usa, mai sa-mi intre in casa. Dupa un an, tot nu crede ca stau in acest bloc. Nu-i zi de la Dumnezeu sa nu ma intrebe ce caut in bloc.

Am sa dau o spargereeeee ! Hau hau ! … m-am plictisit deja. Revin maine.
Ciao.

Leave a Reply