Criza la Roman…

scriu asa repede 2 – 3 cuvinte ca am ramas fara net si acum sunt intr-un birou plin de oameni stresati… na…

Ne plangem ca nu ne revenim din criza. Da, a trecut un an de la taierea pensiilor si toate cele… nimic… ok… pai si ce-i de facut ?

MUNCA MA. Pai.. da… romanu se plange ca nu are bani in tara si pleaca in tara X in cautare de vise. Pai cum vrei tu sa isi revina tara cand toata munca se face pe alte meleaguri si aici se freaca p#%@ pe videochat sau se lucreaza la negru sau la firme particulare..? Ca asta face mai nou romanu.

Terenurile bune pentru agricultura din cate inteleg is goale… am impresia ca ziceau la stiri undeva ca vor sa puna nush ce taxa pe terenurile agricole care nu se folosesc. Ceva de genu….

Tara asta a mai trecut prin crize… ultima de care am auzit ar fi fost pe vremea lu` Ceasca. Pai, ok… se statea la alimente, se muncea…. Dar nu murea lumea de foame ca acum. Si NU O ARDEA PE VIDEOCHAT ! Pai… reminder…. era agricultura, era clasa muncitoare, era romanu roman. Ma concentrez greu… is pe fuga si langa mine is 4 oameni care se tot cearta dar… p`atunci nu se fura pe fata, nu se faceau drumuri din banii publici, nu se lua paine de la gura saracului… se faceau blocuri, metrou, pasaje si toate cele…. acum ce se face ?.. pai… da. 🙂

P.S.: Mi-am gasit o noua prietena.. nu-i iubita.. oii… blogger friend sau cum izice…. bag acuma link spre ea sa return the favor…. GO GO GO ! Agatha’s in za houseee

Discussion

  1. Pruncu
  2. Pruncu

Leave a Reply