Crestinismul Ocult (sau Ocultismul Crestin?)

Pentru ca s`a facut 6:30 dimineata si iar nu pot sa dorm (de data asta din cauza babei de deasupra care iar isi schimba locul mobilei) am zis sa… stau sa filosofez asa putin, poate ma ia somnu. Am cana cu lapte cald si Veritasaga in boxe. Totul e bine, da nu functioneaza. Auzi ce zice omu.. ‘tot cu Veritas o s`adormi in fiecare noapteee’.

Si ca sa ating si un subiect interesant (ca tot mi`a atras TImmy atentia la niste posturi.. le`am scos, poftim) voi vorbi despre Occultismul CRESTIN. Ce`i aia ? Cu ce se mananca ? E legale ?!… apropo, chiar nu vroiam sa aduc astfel de subiecte aici pe blog dar il aduc ca referire la anumiti indivizi.

Crestinul, prost in esenta lui, ignorant si ipocrit asa cum e, obisnuieste sa arate cu deshtiu colo si colo ce nu`i bine. Si ca tinta principala sunt alti prosti, anume Satanistii, care la randul lor arata si ei cu deshtiu.. dar in postul asta voi vorbi de crestini.

Pe vremea cand eram si eu prost (sau mai prost) obisnuiam sa ma confrunt cu acesti indivizi peste tot, datorita vestimentatiei mele deochiate. Pantalonii de piele si pletele fiind semn CLAR ca i ceva rau… eram asociat cu Satanistii. Pe bune dreptate.. chiar eram ! mda.. si uite asa ma trezeam cu cate un taran sa`mi tranteasca intrebari de genu: ‘tu esti d`ala cu Satana ?! Esti cu DRACU ?! Sacrifici animale ? Stai in cimitir ?!”… hai sa clarificam de la bun inceput. Nu tin neaparat sa iau apararea Satanistilor (ca probabil urmeaza post si despre ei) dar sa facem putina ordine in idei.

1. Sa ai plete si pantaloni de piele nu inseamna ca esti Satanist, nici rocker. E doar o posibilitate

2. Sa sacrifici animale nu inseamna sa fii Satanist, nici Rocker. E doar o posibilitate

3. Sa stai in cimitir nu inseamna sa fii Satanist, nici Rocker. E doar o posibilitate

deeper !

1. Majoritatea Rockerilor nu sunt Satanisti, sunt Atei. Unii, chiar Crestini. Poate nu ati auzit de Christian Metal. DAR… majoritatea Satanistilor sunt Rockeri. Asta poate… ca au gusturi bune.

2. Sacrificiul Animal in zilele noastre este o traditie CRESTINA, IUDAICA si ISLAMICA in mare parte. Cu siguranta stiti obiceiul Crestin de taiere a porcului de Craciun sau sacrificarea mielului de Paste. Mai putin probabil sa cunoasteti, dar a bine de stiut, ca in Biblie scrie CLAR ca Dumnezeu cere sacrificiu animal de nenumarate ori. Cat despre evrei si musulmani… google it. (hint. Kapparos & Dhabihah). Cat despre Satanisti, cel putin in zilele noastre, cica i lege sa nu omori animale decat daca esti atacat sau ca sursa de hrana (zice LaVey in Biblia Satanica).

3. In cimitir nu am vazut slujba Satanica.. am vazut foarte multe slujbe Crestine in schimb. La inmormantare ce-i drept. Dar Satanist eu n`am vazut. Ah… necroman ? Da. Ce`i aia ? GOOGLE IT!

Daca astea sunt primele intrebari si impresii ale unui Crestin fata de un tip cu plete, putem trece mai departe la ideea principala a acestui post.

Citeam acum ceva timp un articol despre un preot din Cluj care face minuni. Toata lumea pleca multumita de la el.. mai putin reporterii si… Tatoiu. 😐 acestia spun ca preotul isi are puterea de la Diavol si ca un Crestin nu are voie sa faca magie ca este ocultism. Ok .. dar ce te faci cu restul x mii de preoti care fac MAGIE in fiecare secunda, in fiecare Biserica ? Sau cu.. Iisus, Moise, Solomon etc ? Hai facem o comparatie.. luati un ritual pagan si unul Crestin. Ce vezi ?… same stuff. Teoretic (si practic) toti preotii Crestini fac MAGIE. Mai exact, Magie Ceremoniala (ex. Impartasania).

Poate nu stiati, dar prima ierarhie Demonica si primul manual de invocatie demonica a fost scris de un EVREU, mai exact regele Solomon. La fel a urmat si Papa Honorius al 3-lea care te invata cum sa scoti ochii si inima unei gaini in timp ce pronunti numele lui Dumnezeu.. si multi altii.

Si poate nu stiati ca… cel mai complex sistem de magie este cel Crestin (magia solomonica) si cel Iudaic (Qabbalah).

Era sa uit… pentagrama NU este un simbol Satanist ! Are foarte multe semnificatii printre care si cele 5 rani ale lui Iisus sau capul lui Dumnezeu (la Druizi). Si nici crucea intoarsa NU este un simbol Satanist ci unul Crestin. Reprezinta crucea sfantului Petru care a dorit sa fie crucificat invers pentru ca a considerat ca este nevrednic pentru a fi crucificat ca si Iisus. O veti gasi peste tot la Vatican, pe scaunul Papei, pe imbracamintea preotilor etc.

In concluzie… open your fuckin eyes ! YOU FUCKIN WORM !

084_InvertedCross03

Discussion

  1. Pruncu

Leave a Reply