Timpul liber

10648_4460304926325_1840270197_n

Eu am avut asa o… problema. Pentru ca am fost foarte retras am cam pierdut notiunea de ‘distractie’ si m-am pierdut intr-o singuratate care este.. periculoasa. Este o problema pe care multi tineri o au in zilele noastre. Desi multi dintre ei isi petrec timpul frumos si se bucura de el, se pare ca le lipseste imaginatia.

Am observat cum generatia tanara, din care fac si eu parte, nu mai stie ce inseamna cu adevarat distractie. In Romania cel putin, asta este o problema. Vad acesti copii cum merg in baruri si cluburi innecandu`se in alcool si fumand, uneori droguri, stand si filosofand ore intregi despre cacaturi. Incepand cu varsta de 13 ani cand devin mai libertini, incep incat incat sa isi f*ta copilaria si adolescenta. Ii vezi pe multi, la varste atat de delicate si imature, sa fie tristi, nervosi, stresati… Inteleg perfect ca viata nu este usoara pentru un adolescent… este acea scoala stresanta, parintii aceia comunisti, si muistii de gabori. ‘mnezeii…

Putini sunt cei care stiu sa isi largeasca gama de culoare in viata, si se pare ca multi au ramas intr-o nuanta intunecata. Am facut parte din aceasta categorie o lunga perioada de timp si am simtit pe pielea mea efectele devastatoare pe care acest stil de viata le aduce.

Si acesta nu este doar cazul adolescentilor ci si adultilor.. Ati uitat cumva cum sa traiti ? Munca va ocupa prea mult timp si simtiti ca nu mai aveti energie si timp pentru nimic in afara de internet si TV ?

Asadar, sunt curios sa stiu ce activitati aveti voi in timpul vostru LIBER.

Asta e lista mea :

Ieftin

Gradinarit
Parc
Jogging
Ping Pong
Badminton
Basket
Fotbal
Skating
Patinat
Mall
Joc de carti
Conferinte
Picnic
Bar/Pub
Tir
Gradina Botanica

Medii

teatru
opera/muzica clasica
muzeu
Zoo
Gratar
Biliard
Tenis
Concert
Karaoke

Scump

Clubbing
Restaurant
Stand-up Comedy
Paintball
Karting
ATV
Calarit
Circ
Parc Distractii
Cinema
Snooker
Lasertag
Escape Room

11751_4204161642910_613489851_n

Leave a Reply