Meditatie… de iubire. (alta)

Daca tot vrei sa ai experiente sexuale faine, pe care nu le-ai mai avut niciodata, nu le-ai mai trait niciodata, hai, sa.. ne deschidem inima ! Toti vad numai organele genitale la lucru atunci cand isi doresc ceva.. de nedescris . Te invat o tehnica super, care nu numai ca te va face o persoana si mai desteapta, mai frumoasa dar te va ajuta sa-l… descoperi, in esenta lui, pe celalalt. Uite cum poti ajunge la asa ceva :

  • stati amandoi, fata-n fata, cu picioarele incrucisate (turceste), fara sa va atingeti genunchii !
  • fiecare isi sprijina mainile pe genunchi. Palma dreapta este orientata in sus, astfel incat partenerul sa-si poata pune palma stanga pe ea. In clipa in care veti face acest lucru se va crea o legatura intre corpurile voastre energetice (ele exista si daca vrei sa stii mai multe intreaba-ti profu de fizica despre efectul Kirlian ; toti avem o aura, nu numai sfintii de pe peretii manastirilor sau din calendare; aura inseamna ca profu de fizica.. trebuie sa fie informat !).
  • inchide ochii. Respira linistit. Linisteste-ti mintea. Calmeaza-ti respiratia. Concentreaza-te asupra ei (asupra respiratiei). Sincronizeaz-o cu respiratia partenerului.
  • dupa ce ai intrat intr-o stare de relaxare concentreaza-te asupra zonei din mijlocul pieptului, acolo unde se afla centrul inimii. Imagineaza-ti ca in inima ta se afla un lotus (sau orice floare care iti place nespus de mult) cu nuante roz. cand inspiri petalele se deschid, cand expiri petalele se inchid. Cu fiecare respiratie petalele se deschid din ce in ce mai mult. Cand lotusul se deschide, lasa bucuria si iubirea sa-ti umple inima.
  • acum vizualizeaza fiinta iubita stand intre petalele lotusului, exact in mijlocul lui, acolo, in inima ta, inconjurata de iubire. Imagineaza-ti acest lucru timp de cateva minute.
  • apoi, cu fiecare expiratie, lasa iubirea sa calatoreasca in jos si, prin batul drept, mai departe, in inima partenerului. Cu fiecare inspiratie primeste energia iubitoare pe care ti-o trimite fiinta iubita din lotusul din inima sa.

N-am cuvinte sa-ti spun cum te vei simti sau ce vei simti. Oricum, cu totul altceva decat ai simtit pana acum cand spuneai doar “te iubesc”.

(din cartea “Proadolescentii, ingerii, dementii” de Bebe Mihaescu)

10635713_559129740881351_371538823765810533_n

Leave a Reply